Ratkaisut Teräs- ja Betonirakenteiden Omistajille

Teräs- ja Betonirakenteiden omistajille Leionin ratkaisut tarjoavat monikertaista käyttöikää ja ulkonäön entistä parempaa säilyvyyttä. Rakenteiden katodinen suojaus integroiduilla "älykkäillä" yksiköillä. Siltojen, satamien ym. betonirakenteet ja teräksiset ponttiseinät, ponttoonit ja pilarit ovat usein alttiina voimakkaalle korroosille. Käyttämällä katodista suojausta niiden kestoikää voidaan jatkaa monikertaisesti. Uusille rakenteille edellytetään esim yli 100 vuoden käyttöikää, se on saavutettavissa katodisella suojauksella. Parkkitalojen kantavat rakenteet altistuvat autojen mukana kantautuvan tiesuolan aiheuttamalle korroosiolle. Pysyvä ratkaisu ongelmaan on huolellisesti toteutettu katodinen suojaus, joka eliminoi täysin kloridin aiheuttamat ongelmat betoniteräksissä. Suojaus on helppo asentaa jälkeenpäinkin olemessa olevaan rakenteeseen. Katodinen suojaus palauttaa betoniterästä suojaavan alkaalisuuden, joka on uudessa betonissa, mutta häviää ajan mukana ulkoisten tekijöiden seurauksena. Lisäteidot: info@leion.fi


Uhrautuvat anodit

Leion Oy toimittaa uhrautuvat sinkki- ja alumiiniseosanodit varastosta tai lyhellä toimitusajalla.Materiaalit EN 12496 mukaan.
 
Alumiiniseokset:
Seos A2: Al-Zn-In
Seos A3: Al-Zn-Si-In
 
 
Sinkkiseokset:
Z1: Zn-Al-Cd
 
 
Valikoimissamme on vakiona 316 kpl:tta erilaisia malleja alkaen 0.5 kg yli puolen tonnin painoisiin Off-shore anodeihin.
Voimme toimittaa anodit myös yhtiönne logotiedoilla.
Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi
Jouko Elfving +358 40 521 6078
 
 

Korroosioinhibiitit

Leion Oy kehittää ja valmistaa kotimaisia myrkyttömiä inhibiittejä, jotka jo pieninä  annoksina  vähentävät korroosiota vesi- ja muissa kierroissa. Käytämme tuotekehityksessä polarisaatiovastus-ja painohäviömenetelmiä. Meillä on saatavilla myös Coreston ON-Line korroosionopeus- ja inhibiitinannostelujärjestelmät https://www.coresto.fi/.

-Leion-602: Vesi-etanoliseokset
-Leion-502: Paperikoneympäristö
-Leion-50X: LVI-järjestelmät, yleissuoja.
-Leion-422: Muottien jäähdytyskanavat
-Leion-340: Kaliumformiaatin inhibointi
+ yli 40 muuta reseptiä. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi 
+358 40 521 6078