Ratkaisut Teollisuudelle

Teollisuudelle Leionin korroosion ehkäisy, tehokkaat Leion-inhibiitit ja sähkökemiallinen puhtaanapito tarkoittavat säiliöiden, putkistojen yms. parempaa kestävyyttä, tuotannon tasaisuutta ja entistä harvempia seisokkeja. Leion Oy toimittaa korroosionestojärjestelmiä säiliöihin, putkistoihin, lämmönvaihtimiin, selkeyttimiin, reaktoreihin ja muihin korroosiolle alttiisiin kohteisiin. Toimitamme myös muita sähköisiä järjestelmiä esim prossien tehostamiseen; prosessin saanto voi parantua sähköisen flokkausjärjestelmän avulla, rakenteisiin tarttuvaa inkrustia voidaan estää anti-scaling järjestelmällä. Suljetut vesikierrot suojataan myrkyttömillä Leion-inhibiiteillä, jotka ovat räätälöity asikkaan tarpeeseen. Huollamme ja huolehdimme järjestelmistä, että asiakas voi keskittyä omaan tuotantoonsa. Lisätiedot: info@leion.fi

Uhrautuvat anodit

Leion Oy toimittaa uhrautuvat sinkki- ja alumiiniseosanodit varastosta tai lyhellä toimitusajalla.Materiaalit EN 12496 mukaan.
 
Alumiiniseokset:
Seos A2: Al-Zn-In
Seos A3: Al-Zn-Si-In
 
 
Sinkkiseokset:
Z1: Zn-Al-Cd
 
 
Valikoimissamme on vakiona 316 kpl:tta erilaisia malleja alkaen 0.5 kg yli puolen tonnin painoisiin Off-shore anodeihin.
Voimme toimittaa anodit myös yhtiönne logotiedoilla.
Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi
Jouko Elfving +358 40 521 6078
 
 

Korroosioinhibiitit

Leion Oy kehittää ja valmistaa kotimaisia myrkyttömiä inhibiittejä, jotka jo pieninä  annoksina  vähentävät korroosiota vesi- ja muissa kierroissa. Käytämme tuotekehityksessä polarisaatiovastus-ja painohäviömenetelmiä. Meillä on saatavilla myös Coreston ON-Line korroosionopeus- ja inhibiitinannostelujärjestelmät https://www.coresto.fi/.

-Leion-602: Vesi-etanoliseokset
-Leion-502: Paperikoneympäristö
-Leion-50X: LVI-järjestelmät, yleissuoja.
-Leion-422: Muottien jäähdytyskanavat
-Leion-340: Kaliumformiaatin inhibointi
+ yli 40 muuta reseptiä. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi 
+358 40 521 6078