PROJEKTIOSAAJA, Rekrytointi

30.07.2014 - 11:18

(klikkaa koko ilmoitus näkyville otsikosta)
Haemme henkilöä projektitehtäviin. Työhön kuuluu lähinnä katodisten suojauksien toimitusprojektien eri vaiheet, suunnittelu, hankinnat, valmistus/ valvonta, asennus, huolto. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomeen ja lähialueille, pääasiassa Norjaan. Tulet toimeen englanniksi, ruotsin ja norjan kieli olisi iso apu. Sopiva tausta on tekninen koulutus , sähkö, elektroniikka, tietokone tms. Toimenkuvaa voidaan sovittaa valittavan henkilön mukaan. Tietoliikennetaidot, modeemit, langattomat reitittimet  ovat tärkeä osa työtäsi Tärkein ominaisuutesi on kyky ja halu oppia uusia asiota. Myös osa-aikatyö voi tulla kysymykseen, samoin osittainen etätyö. Lähetä lyhyt sähköposti itsestäsi jos tehtävä kiinnostaa, otamme sitten yhteyttä
 info@leion.fi, http://storvalen.reinebruene.no/
Leion Oy Jouko Elfving.

Uhrautuvat anodit

Leion Oy toimittaa uhrautuvat sinkki- ja alumiiniseosanodit varastosta tai lyhellä toimitusajalla.Materiaalit EN 12496 mukaan.
 
Alumiiniseokset:
Seos A2: Al-Zn-In
Seos A3: Al-Zn-Si-In
 
 
Sinkkiseokset:
Z1: Zn-Al-Cd
 
 
Valikoimissamme on vakiona 316 kpl:tta erilaisia malleja alkaen 0.5 kg yli puolen tonnin painoisiin Off-shore anodeihin.
Voimme toimittaa anodit myös yhtiönne logotiedoilla.
Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi
Jouko Elfving +358 40 521 6078
 
 

Korroosioinhibiitit

Leion Oy kehittää ja valmistaa kotimaisia myrkyttömiä inhibiittejä, jotka jo pieninä  annoksina  vähentävät korroosiota vesi- ja muissa kierroissa. Käytämme tuotekehityksessä polarisaatiovastus-ja painohäviömenetelmiä. Meillä on saatavilla myös Coreston ON-Line korroosionopeus- ja inhibiitinannostelujärjestelmät https://www.coresto.fi/.

-Leion-602: Vesi-etanoliseokset
-Leion-502: Paperikoneympäristö
-Leion-50X: LVI-järjestelmät, yleissuoja.
-Leion-422: Muottien jäähdytyskanavat
-Leion-340: Kaliumformiaatin inhibointi
+ yli 40 muuta reseptiä. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi 
+358 40 521 6078