LANGATON TIEDONSIIRTO SUOJAUSJÄRJESTELMISSÄ

27.10.2016 - 10:39

Katodinen suojausjärjestelmä toteutetaan usein hajautetusti, jolloin järjestelmä sisältää tyypillisesti yhden pääyksikön, -aseman ja useita ala-asemia. Asemat kommunikoivat keskenään joko tavanomaisella kuparikaapeliyhteydellä tai langattomasti. Joissakin tapauksissa langaton yhteys on ainoa vaihtoehto, joko kustannusten pienentämiseksi tai fyysinen kaapelointi on mahdotonta esim. rakennus- tai liikenneteknisistä syistä. Leion Oy on toimittanut viime vuosina Norjassa oleviin kohteisiin useita langattomia hajautettuja järjestelmiä, kts koko juttu...  
Langaton tiedonsiirto nopeuttaa monessa tapauksessa asennustyötä oleellisesti, koska tarpeeton kaapelointi jää pois. Siltakohteissa pelkkä kaapeloinnin vaatima telinetyö saattaa olla huomattavan kallista.
-Käyttämämme RF-tekniikka on osoittautunut luotettavaksi, haasteena on joskus signaalin optimointi esim tiheästi rakennetussa ympäristössä, se vaatii lähettimen paikan huolellista selvittämistä, mutta aukeilla paikoilla päästään helposti satojen metrien etäisyyksiin, toteaa Jouko Elfving Leion Oy:stä.

Uhrautuvat anodit

Leion Oy toimittaa uhrautuvat sinkki- ja alumiiniseosanodit varastosta tai lyhellä toimitusajalla.Materiaalit EN 12496 mukaan.
 
Alumiiniseokset:
Seos A2: Al-Zn-In
Seos A3: Al-Zn-Si-In
 
 
Sinkkiseokset:
Z1: Zn-Al-Cd
 
 
Valikoimissamme on vakiona 316 kpl:tta erilaisia malleja alkaen 0.5 kg yli puolen tonnin painoisiin Off-shore anodeihin.
Voimme toimittaa anodit myös yhtiönne logotiedoilla.
Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi
Jouko Elfving +358 40 521 6078
 
 

Korroosioinhibiitit

Leion Oy kehittää ja valmistaa kotimaisia myrkyttömiä inhibiittejä, jotka jo pieninä  annoksina  vähentävät korroosiota vesi- ja muissa kierroissa. Käytämme tuotekehityksessä polarisaatiovastus-ja painohäviömenetelmiä. Meillä on saatavilla myös Coreston ON-Line korroosionopeus- ja inhibiitinannostelujärjestelmät https://www.coresto.fi/.

-Leion-602: Vesi-etanoliseokset
-Leion-502: Paperikoneympäristö
-Leion-50X: LVI-järjestelmät, yleissuoja.
-Leion-422: Muottien jäähdytyskanavat
-Leion-340: Kaliumformiaatin inhibointi
+ yli 40 muuta reseptiä. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi 
+358 40 521 6078