Yrityksen arvot

Sitoutuminen
Jatkuvan ja molemmin puolin keskustelevan asiakassuhteen kautta pystymme ratkaisemaan asiakkaidemme todelliset ongelmat.

Ratkaiseminen
Asiantuntemuksemme, kokonaisuuksien hahmottamisen ja kuuntelukykymme kautta luomme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja todellisiin tarpeesiin.

Pitkäjänteisyys
Viemme aina toteutukset loppuun asti ja huolehdimme dokumentaatiosta. Etsimme asiakkaallemme sopivimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun – emme koskaan tarjoa vain välttävää perustasoa.

Ympäristö
Tarjoamillamme palveluilla on suora vaikutus yhteiseen ympäristöömme. Palveluidemme kautta asiakkaamme saavuttavat kustannussäästöjä, pienentävät omaa energia kulutustaan ja pidentävät rakenteidensa ja hyödykkeittensä elinkaaria.

Uhrautuvat anodit

Leion Oy toimittaa uhrautuvat sinkki- ja alumiiniseosanodit varastosta tai lyhellä toimitusajalla.Materiaalit EN 12496 mukaan.
 
Alumiiniseokset:
Seos A2: Al-Zn-In
Seos A3: Al-Zn-Si-In
 
 
Sinkkiseokset:
Z1: Zn-Al-Cd
 
 
Valikoimissamme on vakiona 316 kpl:tta erilaisia malleja alkaen 0.5 kg yli puolen tonnin painoisiin Off-shore anodeihin.
Voimme toimittaa anodit myös yhtiönne logotiedoilla.
Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi
Jouko Elfving +358 40 521 6078
 
 

Korroosioinhibiitit

Leion Oy kehittää ja valmistaa kotimaisia myrkyttömiä inhibiittejä, jotka jo pieninä  annoksina  vähentävät korroosiota vesi- ja muissa kierroissa. Käytämme tuotekehityksessä polarisaatiovastus-ja painohäviömenetelmiä. Meillä on saatavilla myös Coreston ON-Line korroosionopeus- ja inhibiitinannostelujärjestelmät https://www.coresto.fi/.

-Leion-602: Vesi-etanoliseokset
-Leion-502: Paperikoneympäristö
-Leion-50X: LVI-järjestelmät, yleissuoja.
-Leion-422: Muottien jäähdytyskanavat
-Leion-340: Kaliumformiaatin inhibointi
+ yli 40 muuta reseptiä. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi 
+358 40 521 6078