Ratkaisut Meriteollisuudelle

Meriteollisuudelle Leion toimittaa vakioiduista komponenteista räätälöityjä ja helposti huollettavia ratkaisuja korroosion ehkäisyyn. Luomme säästöjä telakoinnissa ja polttoainekustannuksissa.

Leion Oy:n kehittämä käänteentekevä laiva-anodien ja vertailuelektrodeihin rakenne mahdollistaa erittäin yksinkertaisen ja nopean vaihtotyön. Laiva-anodeja on kahta eri tyyppiä, vahva jäissäkulkeviin aluksiin kehitetty, sekä ulkopinnaltaan täysin sileä anodi, jonka avulla rungon kulkuvastus pienenee ja aluksen poltto-ainetalous paranee.

Leion Oy toimittaa kaikkia laivojen korroosionhallinnassa tarvittavia tuotteita ja palveluita, kuten; katodiset suojaukset, anodit, vertailuelektrodit, anti-fouling järjestelmät, inhibiitit, sekä suunnittelun, konsultoinnin, tutkimuksen sekä laitteiden huollon.
Toimitusohjelmassamme ovat myös virtalähteet ja ohjausyksiköt.

Lisätiedot:
info@leion.fi

Uhrautuvat anodit

Leion Oy toimittaa uhrautuvat sinkki- ja alumiiniseosanodit varastosta tai lyhellä toimitusajalla.Materiaalit EN 12496 mukaan.
 
Alumiiniseokset:
Seos A2: Al-Zn-In
Seos A3: Al-Zn-Si-In
 
 
Sinkkiseokset:
Z1: Zn-Al-Cd
 
 
Valikoimissamme on vakiona 316 kpl:tta erilaisia malleja alkaen 0.5 kg yli puolen tonnin painoisiin Off-shore anodeihin.
Voimme toimittaa anodit myös yhtiönne logotiedoilla.
Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi
Jouko Elfving +358 40 521 6078
 
 

Korroosioinhibiitit

Leion Oy kehittää ja valmistaa kotimaisia myrkyttömiä inhibiittejä, jotka jo pieninä  annoksina  vähentävät korroosiota vesi- ja muissa kierroissa. Käytämme tuotekehityksessä polarisaatiovastus-ja painohäviömenetelmiä. Meillä on saatavilla myös Coreston ON-Line korroosionopeus- ja inhibiitinannostelujärjestelmät https://www.coresto.fi/.

-Leion-602: Vesi-etanoliseokset
-Leion-502: Paperikoneympäristö
-Leion-50X: LVI-järjestelmät, yleissuoja.
-Leion-422: Muottien jäähdytyskanavat
-Leion-340: Kaliumformiaatin inhibointi
+ yli 40 muuta reseptiä. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous: info@leion.fi 
+358 40 521 6078